Om EU Kontoret – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

EU kontoret > Om EU Kontoret

Om EU Kontoret

EU Kontorets opgave er at bistå Københavns Universitets forskere i at søge midler fra EU’s rammeprogram, Horizon 2020, samt efterfølgende at bistå med projektadministration, der koordineres af universitetet. EU Kontorets ansvarsområde er først og fremmest de store samarbejdsprojekter, hvor KU har koordinatorrollen.

Vi tilbyder en omfattende assistance i ansøgningsfasen, herunder sparring om projektideen passer til opslag og sammensætning af projektkonsortium. Kontorets specialister gennemlæser og kommenterer udkast til ansøgningen, udarbejder skitse til managementafsnit, hjælper til budgetlægning og oprettelse af ansøgningen i EU’s ansøgningssystem.

Er ansøgningen succesfuld hjælper vi med kontraktforhandlingerne med EU og den efterfølgende administration af dit projekt. Konteret varetager al finansiel rapportering til EU i hele projektets levetid, bistår forskerne og deres partnere med råd og vejledning samt deltager i konsortiemøder og evt. møder med EU.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne i Horizon 2020, eller har spørgsmål i øvrigt, er du altid velkommen til at rette henvendelse til os.